Lite livstegn fra en dårlig blogger

By Kirkerotta - 22:02

Jeg sliter veldig med å skrive når ting går dårlig, og den siste tiden har ting ikke gått særlig bra.

Men jeg skal prøve å holde fokus på det positive. '
Jeg har nylig blitt kvitt betalingsanmerkningen min! Og for en fantastisk følelse det var å få den vekk!
Føltes veldig godt!

Visste du at du kan sjekke ta en kredittsjekk på deg selv, helt gratis? Det eneste du trenger er BankID!
Gå inn på https://www.minexperian.no/ og registrer deg så kan du kredittsjekke deg selv, og du kan også sette frivillig kredittsperre på deg selv! Kan være nyttig hvis man sliter med impuls shopping på kreditt!

Jeg kredittsjekket meg selv hver time for å se om betalingsanmerkningen skulle forsvinne etter at jeg hadde betalt. Og det var veldig godt å se at den var borte til slutt.

Det tok 5 dager fra jeg hadde betalt inn pengene, til anmerkningen var slettet. (Da var det helg i mellom) Betalte på en torsdag, og på mandag ringte jeg å purret på Lindorff, da hadde de ikke sendt inn slettingen enda. Neste morgen var anmerkningen borte.
Er så glad for at anmerkningen forsvinner så fort man har betalt og ikke blir stående i flere år slik jeg har forstått det gjorde tidligere.

Mange vil nok si at det ikke gjør noe å ha en betalingsanmerkning, men jeg mener absolutt at det er negativt. Spesielt for oss som prøver å finne et nytt sted å bo. I tillegg kan man få problemer med å få både forsikring og mobilabonnementer hvis man skulle trenge det.

Ellers er det bare en mnd. igjen til feriepenger. Og alle feriepengene skal i år gå til regninger og gjeld! Skal bli godt å komme ajour!
Har en liten bunke med regninger som jeg ikke har fått betalt. Men snart skal de vekk! • Share:

You Might Also Like

8 kommentarer

 1. Godt å høre fra deg kirkerotta :)
  Gratulerer med slettet betalingsanmerkning!!

  SvarSlett
 2. Hurra! Det betyr at du har krysset av en ting på lista! Selv om du syns det er tungt nå, så går det fremover. Som du sier selv om en mnd er det feriepenger da kommer du i rute igjen :) snart løsner det skal du se, snart er det værste over! Klem

  SvarSlett
 3. Hurra for slettet betalingsanmerkning!! :) det er jo et skritt i riktig retning, og det er bare til å fortsette å knipe på krona. Har lært dattera mi at tomflasker også er penger, så hvis vi finner noen på tur så plukker vi de med oss og panter dem. Én krone her og en krone der ;)

  SvarSlett
 4. Godt å høre fra deg! Håper du kommer inn på sporet igjen.
  Ser du tilbake et års tid ser du jo at det er framgang!
  Litt ekstra feriepenger brukt fornuftig vil gi deg et enda bedre andre halvår av 2015.

  God 17. mai!

  SvarSlett
 5. Så godt å høre fra deg! Skulle såklart ønske det var i et mer positivt ordlag. Tenk hvor langt du har kommet, hvor godt du er på vei! Heia, heia :-D

  SvarSlett
 6. Da er du klar til å ta fatt på snøball-metoden? Gleder meg til å følge de positive tingene som er på gang hos deg :)

  SvarSlett
 7. Hvordan går det her? Får dere noen skattepenger som kan hjelpe til på nedbetaling? Ikke minst har vel kanskje feriepengene kommet også? :)

  SvarSlett
 8. Savner bloggingen din!!

  SvarSlett