God jul fra kirkerotta!

By Kirkerotta - 00:20

De som følger meg på Instagram har jo fått med seg noen oppdateringer fra meg i det siste. Men tenkte jeg måtte oppdatere bloggen også, endelig!

Jeg jobbet masse i oktober og november, og det gjorde at vi satt igjen med 20 000 kr på konto før lønn kom i desember! Det var en deilig og ny følelse!

Betalte ned et av kredittkortene til mannene, i tillegg til de vanlige gjeldspostene våre! Totalt gikk det over 14 000 kr til nedbetaling av gjeld denne mnd.
Men utrolig deilig å se at det går fremover!

I går måtte mannen akutt til tannlegen, og da røyk han på en regning på nesten 5000 kr! Og han må tilbake i slutten av januar for en rotfylling, så da blir det nye 5000 kr!
Merker at det er ganske frustrerende når det kommer sånne dyre utgifter.
Heldigvis har vi jo pengene til å betale dette, selv om det ikke var helt planlagt med disse utgiftene akkurat nå.

Buffer kontoen min er fylt opp med 5000 kr nå, i tillegg til at jeg har 10 000 kr i fond. (Som var den egentlige bufferen min)

Føler vi er inne i en veldig god periode, og at ting går veldig bra. Selv om tannlegeregninger, og andre uforutsette ting dukker opp, så er det godt å ha pengene på konto og ikke måtte låne enda mere.

I morgen reiser vi på juleferie, for første gang på flere år skal vi feire med familien nord i landet. Så da sparer vi vel noen kroner i mat også den neste uka.
Og ikke minst, så blir det bare avslapning, slipper å stresse og vaske og ordne her hjemme.

Jeg har planer om å jobbe en del ekstra i januar og februar. Pengene har jeg tenkt å bruke på ferie. Vi har familie som bor i utlandet, og fordi bestefar i familien begynner å dra på årene, og barna ikke har møtt han før bortsett fra på Skype, tenkte jeg at i år så må vi få til en tur for å besøke han.
Føler liksom at tiden renner ut, og at det ville vært trist hvis de ikke får møte han. Mannen har ikke sett faren sin på 7 år nå heller, så vil nok være godt for han også å få se han og resten av familien sin igjen.
Jeg vet jo selvsagt at vi bør nedprioritere ferie og reiser når vi har gjeld, men akkurat i dette tilfelle så føler jeg at vi kan gjøre et unntak. Når besteforeldre begynner å bli over 80 år og helsa begynner å bli dårlig, så vet man jo aldri hvor lenge man har de i livet sitt lengre.

Nei, nå må det pakkes og ryddes her før turen vår! Ønsker alle sammen en god jul, og følg meg gjerne på Instagram, kommer sikkert til å poste litt i løpet av jula!

  • Share:

You Might Also Like

3 kommentarer

  1. Takk for at du deler erfaringer og historier fra hverdagen din. Det er hyggelig å se at andre har de samme problemene, og at det er en vei ut av alle slags økonomiske problemer.

    SvarSlett
  2. Godt nyttår! Flott innsats! Ekstra arbeid kan være veien til at alt går stadig greiere! Vil bare anbefale noe du allerede vet... 5000 i buffer er alt for lite. De 10.000 har absolutt ingenting å gjøre i fond i deres situasjon. Du ser jo selv at en tannlegeregning da er nok til å ta hele bufferen, det er ikke holdbart. Så, ville solgt fondene og hatt 15.000 i buffer, helt uten tvil., Og fortsatt å småspare på den ved anledning.

    SvarSlett
  3. Godt nytt år. Jeg har lest alle innleggene på bloggen din, og syns det er spennende lesning. Håper du fortsetter bloggen din. Jeg følger deg også på Instagram.

    SvarSlett