Ta deg en bolle!!!

By Kirkerotta - 11:53

Og jeg betaler på gjelda mi!
Men jeg har ikke hatt verken tid eller ork å blogge i det siste, og har heller ikke oppdatert gjelds tickeren før nå.
Latskap rett og slett!
Og til deg som sitter der på din høye hest og skriver nedsettende kommentarer om bloggen min, og livet mitt i kommentarfeltet på din egen blogg:  Jeg har mista all resepkt for deg etter svaret du gav en av dine egne lesere på din blogg. om hvordan jeg"har refinansiert og glemt gjelda mi". Ja du vet selv hvem du er! 
Nei, jeg har ikke glemt gjelda mi, men JA JEG HAR IKKE BLOGGET I DET SISTE OG DERFOR HELLER IKKE OPPDATERT TICKEREN!

Ok, ferdig snakka! Nå kan du gå å ta deg en bolle! (Og DET er bortkasta penger spør du meg!) 

----

I morgen er det lønn og jeg gleder meg som en liten unge! I morgen får jeg nemlig 6000 kr ekstra pga vaktordningen på jobben! (Eller 6000 kr før skatt da)

Så planen er å gjøre meg ferdig med julegavene nå på denne lønna, og så går masse ekstra til nedbetaling i desember!
Halvskatt i desember OG 6000 kr ekstra i tillegg til vanlig lønn blir bra i desember!
Også noe å glede seg til!

 Det går ellers kjempe fint med oss. Fremdeles ajour og ting går på skinner!! • Share:

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Syntes det er synd at noen setter seg på sin høye hest og snakker nedsettende om andre. Jeg så den kommentaren og tenkte at den var veldig unødvendig. Godt og høre at du er ajour, deilig med litt ekstra kroner i kassa! Lykke til videre, savner oppdateringer fra deg...

  SvarSlett
 2. Hei, kjære deg!

  Nå har jeg endelig fått tid til å lese alle innleggene dine på bloggen, og må si at dere virkelig har stått på. Det står stor respekt av det :-)

  Du er inspirerende, og viser virkelig at det er mulig å komme seg ut av gjeldshelvete. Hvem tror det når man står midt oppi det? Ikke jeg hvertfall.

  Og til den som har kommentert nedlatende til deg på bloggen sin; Hvorfor? Hvorfor skal noen sitte å skrive nedlatende om andre? Også bak en skjerm? Det der gjør meg så forbanna! Jeg har aldri forstått hvordan folk kan være stygge med andre mennesker. Alle mennesker, alle som puster, har et liv. Et liv fullt av følelser. Det være dyr som mennesker.

  Etter alt oppslag i media om 'nett troll' og mobbere generelt, så er det bare noen som ikke kan klare å la være. Noen må bare trampe på andres liv og følelser. Hvorfor? Vi er voksne mennesker, med forskjellige bakgrunner som dog fører til valgene som blir tatt her i livet.

  Jeg får så inderlig vondt inni meg når jeg ser, hører og leser om slike hendelser. For i mine øyne er det mobbing. Og mobbing er alvorlig. Mobbing defineres som overgrep. Hvor er den lave terskelen for dette?

  Beklager lang post, Kirkerotta. Men jeg får så vondt inni meg når jeg leser slike ting, og ingen(!) fortjener slik en holdning mot seg.

  Når det er sagt, så håper jeg alt går bra med deg og at dere ikke glemmer selve livet oppi denne tunge tiden <3

  SvarSlett