God jul

By Kirkerotta - 11:20

Ja, nå er jula her, og nytt år er på vei!

Vi hadde en kjempe hyggelig julaften her hjemme, bare oss fire. Veldig koselig, med julesnop, tegnefilmer på tv og ribbe til middag.
Mange fine gaver ble det også. Spesielt koselig å se hvor glad ungene ble for å få litt nytt å leke med, og masse nye klær.
Vi har ingen stor familie, så vi er ikke en av de familie der det flommer over av gaver. Men jeg syns vi har akkurat passe, og både barn og voksne ble fornøyd.

Nå holder jeg på å lage budsjett for 2016, gleder meg til å begynne på ny frisk. Budsjettet blir ganske likt budsjettet for 2015 egentlig, men fokus blir selvsagt videre nedbetaling av gjeld.

Har mange store håp og ønsker for det nye året. Ikke bare økonomiske, men også personlige ting jeg ønsker å oppnå.
Bl.a skal jeg nok en gang prøve å sette fokus på helse og livstil og se om jeg kan greie å komme meg ned i vekt og komme i form.
Forutsetningene denne gangen er bedre enn noen gang. Jeg har ingen økonomiske mørke skyer hengende over meg, jeg føler meg godt psykisk rusta til å ta begynne å ta tak i dette nå.

I det siste har jeg ikke vært så mye på Kiwi. Men har blitt noen random søk nå og da, og den siste uka har jeg vært heldig og funnet biff for nesten 1000 kr. Veldig deilig med litt ordentlig kjøtt på bordet!
Har også funnet litt annet småtteri, som kyllingstrimler, kyllingvinger, julepølser og fjordland retter.
Får se om jeg begynner å raide Kiwi igjen etter jul, er jo mye å hente der hvis man bare gidder å bruke litt tid.

Ønsker alle mine lesere en riktig fin romjul!

  • Share:

You Might Also Like

1 kommentarer