Lønn og mer lønn

By Kirkerotta - 03:49

Lønna har kommet og forsvunnet på bare noen dager. Men alle regninger er betalt og penger er satt til de som forfaller i slutten av mnd.
Veldig deilig.
I tillegg gikk 4000 kr ekstra til nedbetaling av gjeld denne mnd.

Litt mindre betalt denne mnd. siden jeg bare hadde en ekstra vakt pga ferien, men det gikk greit likevel siden jeg hargått opp litt i lønn. Var bedre enn forventet.

Kontaktet også sjefen min og fikk bekreftet at de hadde glemt å etterbetale for hele perioden, så da får jeg 4000 kr (før skatt) ekstra neste lønning.
Deilig!
Lønner seg å følge med litt på lønnslippen!

Det ser litt lysere ut på jobbfronten for min mann også, så forhåpentligvis er vi to som drar lasset snart, og dermed kan vi betale ned mer på gjelda!

Jeg satte av 850 kr til sparing denne mnd i stede for 500 kr som har vært normen de siste mnd. Så sparekontoen min kryper sakte men sikkert oppover! Går ikke fort, men det står i allefall 6000 kr på kontoen der nå.

Ellers er det ikke så mye spennende som skjer. Lønna i august blir bra, i tillegg til at jeg kommer til å få inn 10 000 - 12 000 kr ekstra på ekstrajobben min fra nå av og til august.
Og planen er at det meste skal gå til nedbetaling av gjeld.
Snøballen, eller mer et snøskred til tider,  går nå mot et kredittkort som jeg har -24 000 kr. Så da skal det ikke gå så veldig lang tid før det kortet er nedbetalt.  • Share:

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Så stolt av deg kirkerotta!!! Dette går så fremover- SÅ flink som betaler ekstra ned på gjelden ifht det som er minstebeløpet. Digger bloggingen og å følge fremgangen din:)

    SvarSlett