Jeg elsker Finn.no

By Kirkerotta - 12:34

Når man har dårlig råd så må man finne alternative måter å skaffe seg nye ting på.
Finn.no er sånsett genialt.

Jeg har trålet "Gi bort" seksjonen i ukesvis i håp om å finne noe i nærområdet som skulle gis bort. Jeg trenger i utgangspunktet et spisebord.
Har enda ikke funnet spisebordet, men i dag fant jeg et skrivebord som skulle gis bort.

Jeg trenger et nytt skrivebord, så jeg var rask å sende epost for å spørre om bordet var gitt bort. For en gangsskyld var jeg den første!

Så nå har jeg vært å hentet meg et nytt skrivebord og en kontorstol. Begge deler meget pent brukt, ser nytt ut!

Så da har jeg spart litt penger i dag også!

 • Share:

You Might Also Like

8 kommentarer

 1. Hvorfor svarer du konsekvent ikke på kommentarer?

  SvarSlett
 2. Haha... Jeg prøver stort sett å svare hvis jeg får spørsmål, men det hender at jeg leser kommentarene og så går det i glemmeboka. Så vil ikke akkurat si at jeg konsevent ikke svarer på kommentarer, for jeg har da svart på kommentarer tidligere.
  Jeg lever for familien min og ikke for bloggen. Og når tiden er knapp går tiden i favør til min familie.
  Var det du som spurte om alder i går? I såfall har jeg svart på det tidligere, men jeg kan gjerne svare igjen. Vi er i midten av 30 årene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Rettelse, ikke i går, men for noen dager siden....

   Slett
 3. Svar
  1. Ja, ikke sant. Fant ut at stolen jeg fikk koster 1300 kr på IKEA. Den ser helt ny ut! Og bordet koster sikkert 500 kr. Så ble et lønnsomt funn! :)

   Slett
 4. Ellers finner man masse fint (og superbillig) på ebay eller aliexpress! Men man må pålage seg ca 4 ukers leveringstid da :p jeg har kjøpt musikkinstrument til ungane (tamburin, marakas, fløyte m m) til 7-10kr stk med gratis frakt ;) flotte bursdagsgaver også! Så da kan man kjøpe noen småting og ha klar til bursdag når det måtte komme :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har begynt å handle litt på Aliexpress. Har kjøpt et par småting, og det er jo mye billigere der enn for samme ting i butikk. Har tenkt å kjøpe litt julegaver igjennom hele året, sånn at jeg slipper billig unna jula 2014. :)

   Slett
  2. Ja, kjøpte en jakke/genser på ebay, men etter en vask begynte printen å bli svak og en tråd hadde løsna. Sendte bilder til selger som gav meg full tilbakebetaling og jeg fikk beholde gensern :p Gensern er kjempe god og varm, så selv om printen er litt stygg, så er den kjempe grei på jobb (jobber i barnehage) for der er det greit med klær det ikke er så farlig med ;)

   Slett