Rykk og napp

By Kirkerotta - 22:35

Det går ikke helt på skinner, tøft å få ting helt under kontroll.

Jeg har enda ikke hørt noe fra gjeldsrådgiveren, så håper at det snart dukker opp brev derfra. Hadde vært så greit å få tatt tak i situasjonen så fort som mulig.

Har søkt på to nye Lionbridge jobber, så håper jeg kan få litt mer jobb der igjen, det hjelper på.

Kjenner at jeg er fysisk sliten for tiden, alt jeg ønsker meg er ei god natts søvn.....

Beklager at jeg oppdaterer litt lite for tiden, men lover å oppdatere oftere når energien kommer tilbake.

 • Share:

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Hei, jeg har vært i samme situasjon som deg men har fått hjelp av foreldre da jeg endelig turte å fortelle om gjeldsproblemene. Men var hos gjeldsrådgiver i NAV og det eneste han gjorde var og bero stille sakene i 3 mnd.. noe som gjorde at rentene bare løp på videre uten at vi fikk hjelp. Så jeg tok selv tlf og fikk ned rentene og sparte masse penger. Vi fikk kontakt med gjeldsrådgiver 14/04-13 og fikk ikke time for 22/05-13 så dette tar lang tid dessverre. Pass på deg selv og ikke slit deg helt ut. Det er det ingen som tjener på og masse lykke til. Det å lese blogger din er som å lese om mine problemer..

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at dere fikk hjelp. Jeg tør ikke ta dette opp med foreldrene mine, tror ikke jeg får noe forståelse derfra.
  Jeg er voksen og skal greie meg selv.

  Jeg vet hva jeg skal gjøre hos gjeldsrådgiver, for jeg har egentlig planen klar. Men jeg har noen spørsmål rundt dette med å inngå nye avtaler med mine kreditorer. Så tror ikke jeg får så mye hjelp, men regner med at de kan svare på de tingene jeg lurer på. :)

  SvarSlett