Du føler deg fattig når....

By Kirkerotta - 07:10

.... kontoen er skrapa og alle flaskene er panta og du er tom for noe så essensielt som DOPAPIR!

Heldigvis bare timer igjen til vi får penger på konto, men likevel vært en kjip helg. Mangler dopapir, en av ungene har diare og nå har han på siste bleien, har rasjonert morsmelkerstatning og det er nesten tomt (er ikke tom kun fordi jeg har spart og spart, og vanna den ut litt).
Vi spiser loff fordi jeg ikke hadde noe grovt mel å bake med.... (Og jeg prøver å legge om kostholdet... ikke så lett)
Heldigvis har vi ris og kjøttdeig i hus. ;) Og så fant jeg litt kylling i fryseren i går, så da ble det litt variasjon. Litt pålegg fikk jeg kjøpt på lørdag når jeg panta flasker, så da var vi heldigvis redda på den fronten.

Jada, enda et klage innlegg fra meg. Men det får dere tåle!

Men som sagt, heldigvis er det penger på konto og vi kan handle inn alt vi trenger. Skal bli luksus å ha toalettpapir igjen. (Har heldigvis ikke vært tomt så lenge...)

Nevnte jeg at mannen ikke har fått kjøpt seg røyk heller? Sur og grinete gitt! Han fikk bomma seg noen sigaretter av en kompis i går heldigvis, for det har ikke vært greit å ha han i hus! (Nei han har ikke slutta å røyke enda.... Går fremdeles et par pakker i uka)


 • Share:

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Hvordan har det gått så galt?

  SvarSlett
 2. Hvor skal jeg starte?
  Det har nok vært en kombinasjon av overforbruk og redusert inntekt uten at vi har endret vanene våre.
  Det har vært så lett å tenke at det og det trenger jeg, og jeg skal betale tilbake kreditten så fort feriepengene kommer. Men når feriepengene kommer så er det regninger og andre ting som skal betales, og så har det bare ballet på seg.
  Mannen har vært uten arbeidsledig og er nå syk, og da lever vi på en lavere inntekt. Jeg tjener godt, men med så mange kreditter og betalingsavtaler som skal betales hver mnd. så er det ingenting igjen etter alt dette er betalt.

  Glad jeg har tatt tak i dette. Har ingen kredittkort lengre, nå skal vi betale ned alt sammen. Kommer til å ta noen år, men det føles godt å være i gang og at vi etterhvert vil bli gjeldsfri. Det blir tøft og hardt, men vi jobber med å nå målet vårt.

  SvarSlett
 3. Det er vanskelig å fordøye at mannen din heller vil bruke penger på røyk en at dere skal ha råd til dopapir og morsmelkerstatning. Altså, du må spe ut morsmelkerstatningen til babyen din, mens han ikke vil slutte å røyke.

  Og det er ikke ment som kritikk av deg, jeg vet du vet dette, men av han. Håper han leser det og ser hvor utrolig uansvarlig slik oppførsel er. Man up og ta vare på familien din!

  SvarSlett