God jul!

By Kirkerotta - 10:34

Hadde en fantastisk fin feiring i går med mine aller nærmeste. Det var bare min mann, meg og barna her. Stille og rolig, og veldig koselig. 


Ungene fikk mange fine gaver. Fikk noen leker og litt klær. De var begge to veldig fornøyd! Fikk boblejakke til størstejenta, og det trengte hun virkelig. Hun har ikke hatt noe ordentlig jakke stakkars, bare en tynn en. Har hatt dårlig samvittighet en stund. Og så fikk minstemann barnehagesekk, det var jo på tide, han har jo vært i barnehagen i noen mnd. allerede. Det har jeg også hatt dårlig samvittighet for, og har ventet på at barnehagen skulle klage på det. 
Veldig kjekt å få sånne ting som disse små virkelig trenger.

Vi har fått penger fra mine foreldre i år, og ellers var det ikke noe særlig gaver under treet til oss voksne. Helt i orden, det er barna som er viktigst.
Pengene er allerede forsvunnet til mat, julegaver, bensin og regninger.

Spiste deilig ribbe i går og nydelig pinnekjøtt i dag. Begge delene gratis! Gratis mat smaker ekstra godt! 

Nyter å ha noen feriedager, trengte det virkelig! 

Håper alle sammen har hatt en fin og fredelig feiring, og at alle fikk det de ønsket seg! 
 • Share:

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Hvorfor feirer dere ikke julen med noen i familien? Er forholdet så "betent" med tanke på økonomi og sykdom?

  SvarSlett
 2. Begge familiene våre bor langt unna. Hans familie bor på andre siden av kloden og min bor på andre siden av landet. Ingen av mine foreldre ønsker å feire jul noe annet sted en hjemme hos seg selv, og siden jeg sliter med forholdet mitt til mamma er det ikke aktuelt å reise dit å være i jula.
  Vi trives godt med å feire alene, selv om jeg syns det er litt sårt også. Hadde ting vært annerledes så hadde vi nok feiret med mamma.

  SvarSlett
 3. Riktig god romjul, og godt nyttår! Jeg er en av dine faste lesere, og jeg syns vil gratulere deg med innsatsen din dette året. Du har kjempet litt i motvind, men det virker som om det sakte men sikkert går rette veien.

  Det gleder meg at det går framover, og at du får litt hjelp fra personer rundt deg.

  Masse lykke til, gleder meg til å følge deg i 2015 også.

  :-)

  SvarSlett
 4. Riktig godt nytt år til deg og dine! Tror det løsner for deg i 2015! Når snøballen først begynner å bevege seg går det fortere og fortere.

  Husk å ha en buffer hele tiden, stram inn på unødvendige utgifter, og fortsett nedbetalingen.

  Gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett