Den følelsen....

By Kirkerotta - 22:54

... når alle regningen er lagt til forfall og du innser at du langt i fra greier å få betalt alle. Alle haster, og du vet ikke hvilke du skal skyve på.

Ikke særlig gøy å få lønn med andre ord. Vet ikke helt hvordan jeg skal få dette til, og mat må vi jo også ha, så må finne en måte å prioritere.

Det var den lønningsdagen.

 • Share:

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Hvis du skriver et litt mer detaljert innlegg med kreditorer og inntekter og utgifter kan jeg se om jeg kan hjelpe deg. Jobber med inkasso så har vært borti mange ganger tilfeller som deg.

  SvarSlett
 2. Har du sjekket hvordan det gikk med skatten da? Kanskje du får deg en positiv overraskelse som kan gjøre at du ser lyset i enden av tunnelen og får litt motivasjon på en kjip lønningsdag som denne. Krysser fingrene for at både du og mannen får igjen noen slanter på skatten, jeg heier på dere! Gi meg et pip når du har sjekket da, ble så nysgjerrig her nå, haha :-)

  Hilsen L-C

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg skulle ønske jeg visste hva utfallet på skatteoppgjøret blir. Siden jeg har enkeltpersonsforetak får jeg ikke svar før senere i år. Men håper det blir positivt. Akkurat nå ser jeg bare frem til juni, da tror jeg ting blir lettere og jeg kommer meg ajour igjen.

   Slett