Kjempe skuffa

By Kirkerotta - 09:35

Dessverre ble det ikke vi som fikk leiligheten som vi så på i går.
Regner med at kredittsjekken var utslagsgivende.

Syns det er kjipt og trist, for hadde vært perfekt for oss, og en sjanse å få raskere orden på økonomien.

 • Share:

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Hvor leier dere siden det er kredittsjekk? Har leid i mange år, men aldri opplevd å få gjennomført kredittsjekk fra utleier...

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er via Utleiemegleren. Det er også de vi leier fra i dag, og er fornøyd. Syns egentlig det er veldig behagelig å ha kontakt med de i stede for å ha direkte kontakt med eieren. Tidligere har vi alltid fått leilighetene via Utleiemegleren fordi de kjenner oss fra før, men det var selvsagt før vi fikk betalingsanmerkningen. De har også en depositumsgaranti, og da slipper man å betale inn masse penger på depositumskonto også.

   Slett
 2. Kjedelig!
  Siden du/dere allerede er inne på tanken å få ned leieutgiftene, er det jo bare å følge med på Finn.no, lokalavis og si fra til venner/kollegaer om at dere er på jakt etter noe billigere å leie for noen år. Det er sikkert noen som har noe perfekt for dere. Lykke til!

  Du er i ferd med å fikse økonomien din, det går sakte, men sikkert framover!
  Du har tatt mange grep for å stramme inn på deres vanlige utgifter. Hvis det i tillegg blir boligbytte og/eller bilsalg vil det gi enorme utslag på nedbetalingstiden før du er gjeldsfri. Mange, mange år raskere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har jo fulgt med på finn.no lenge nå. Men sjelden det dukker opp noe som ligger i vårt område, (dvs. inntil 1 times reisevei fra jobb), i riktig størrelse og med grei pris.
   Har funnet noen, men som regel kommer vi ikke på visning en gang. Det er veldig mange som er interessert når prisen er lav dessverre. Jeg har funnet noen andre billige også, men da har de ligget langt unna kollektivt på en eller annen gård ute i hutteheita.

   Jeg kommer til å fortsette å følge med. Plutselig dukker det kanskje opp noe. Vurderer også å flytte på oss, men da må jeg ha ny jobb evt. og føler det er litt risky siden jeg har har en trygg jobb.

   Slett
 3. Den rette leiligheten kommer nok til dere snart. Det minker jo på gjelden deres, etterhvert blir du kvitt betalingsanmerkningene, du får kanskje mulighete til å bytte bolig uten å ta opp mer lån også. Jeg venter sånn i spenning på innlegget om at du er kvitt første kreditoren. Jeg tror det kommer snart :)

  Lykke til :)

  SvarSlett
 4. Leit det, men det betyr ikke at forsøkene på å komme inn i ny og billigere leilighet har vært mislykket. Det betyr bare at man må fortsette å lete.

  Det er ikke mangen tusen igjen før saken som har gitt betalingsanmerkning er innfridd. Da vil den slettes umiddelbart og ikke gi noen problemer lengre.

  SvarSlett