Sååå spent!

By Kirkerotta - 11:30

I dag har vi vært på visning, litt ut på landet.
Leien er mye mindre enn det vi betaler i dag. Det blir noen flere mil ekstra til jobb, men vi kommer likevel å spare penger.

Det var lyst og fint, og større enn det vi har i dag. Så håper virkelig vi får den!

Kryss alt dere har for oss.

Eneste bekymringen min er at det var ledig nå, og de ønsker noen som kan flytte raskt inn. Men vi har jo fremdeles et leieforhold her vi bor nå.

Vil det være galskap å evt. få låne penger av mamma for å dekke leien en mnd. eller to? På sikt vil vi jo tjene igjen de pengene.
Men usikker om det er smart.

Hva tror dere?

Vi leier jo til nesten 12000 kr her vi bor nå. Det vi så på i dag var bare 7300 kr per mnd. Da får vi tre soverrom også, så ungene kan få hvert sitt rom. Her vi bor nå har vi to bittesmå soverrom, så det ville vært deilig med litt større plass.

Krysser krysser krysser fingrene....

 • Share:

You Might Also Like

7 kommentarer

 1. Krysser fingrene:-) Ikkje galskap å låne...da får dere vel ok betingelser også. Og som du sier...dere tjener på det på sikt. Håper på det beste for dere :-) Hilsen Inger..

  SvarSlett
 2. Ååå så spennende da! Herlighet, krysser virkelig alt jeg har for dere! Jeg ville lånt, det går rundt 3 mnd så har dere tjent det inn igjen! Håper sååå at dere får den assa!!

  SvarSlett
 3. Det høres ut som en veldig god ide å få ned husleie fra kr 12000 til 7300!
  Hvis de gjerne vil ha dere så kan de sikkert vente en måned eller to - du bør ha så lite overlapp som mulig. Der du leier nå, kan du komme ut av den avtalen på mindre enn 3 mnd?

  Krysser fingrene for deg!

  Om du kan bli kvitt billånet ved å selge bilen, og deretter få kjøpt deg en veldig billig bil kontant så blir du gjeldsfri på rekordtid tror jeg.

  SvarSlett
 4. Jeg hadde forsøkt å skaffe nye leieboere til den leiligheten du bor i nå. Dersom det er nye som er klare til å ta over, vil det være mye større mulighet for at du får bryte din avtale. Lykke til!

  SvarSlett
 5. Hurra!
  Dette høres bra ut :)
  Krysser fingrene for dere!

  Ja, det er galskap å låne enda mer. Skjønner ikke at du orker tanken på mer lån uansett hvor det måtte komme fra. MEN, det er viktig at dere reduserer husleia, så får du ikke til noen avtale uten å låne så må du vel nesten gjøre det. Sørg for minst mulig overlapp. Snakk med nåværende huseier ang muligheter for å flytte ut raskere og gjør hva du kan for å evt finne nye leietakere.

  Lykke til :)

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Du vil få 4700 kr mer å rutte med hver måned gjennom dette byttet! I en tidligere post skrev du at din mann hadde fått 3500 kr ekstra fra NAV hver måned. Altså 8200 ekstra hver måned (ca 100 000 på 12 mnd!) i forhold til tidligere budsjett.
  Om du lever like stramt som du har gjort, så har du en vanvittig start på snøballen!

  6 av kreditorene du listet opp under Wall of shame har en totalsum under 10 000 hver. Du kan slå ut minst en kreditor i måneden framover, og samtidig vil snøballen bli større med de nye minstebeløpene.

  SvarSlett