Lønn inn og lønn ut...

By Kirkerotta - 08:48

I går var det lønn igjen, og det er egentlig en ganske kjip dag. Hele lønna gikk med til regninger.
Har penger satt av til mat allerede, så ikke noe krise.

Men det er deilig å vite at lånene blir mindre og mindre for hver gang jeg får lønn.
Dette lånet f.eks var på 150 000 kr opprinnelig, og nå gjenstår bare 128 700 kr. Jeg ser at beløpet minker for hver mnd. som går! Veldig motiverende. Dette lånet her jeg i dagligbanken min, så jeg ser det hver gang jeg logger inn, og det motiverer og jeg skal etterhvert få betalt inn ekstra på dette lånet også!

Strømregningen i januar var forferdelig stor, og det merkes godt i budsjettet. I tillegg var jeg mye syk en periode og hadde ekstra utgifter til lege og medisiner.
Skal bli flinkere å sette av penger til sånne uforutsette utgifter, for det blir fort noen tusenlapper når man først blir dårlig, og det vipper fort budsjettet litt av pinnen.
Må nok jobbe litt med budsjettet mitt og få til et budsjett som reflekterer hele året og ikke bare en mnd.

Er ellers ikke så mye spennende å melde om. Har jobbet veldig lite med ekstrajobben min det siste året, men har tenkt på om jeg skal starte opp igjen. Er ikke bare å skulle etablere seg på nytt sted å skape ny kundebase, men med litt innsats så får jeg det til. 
Får se om jeg bruker våren til å starte opp igjen. Har så smått begynt igjen, men ikke helt satt inn støtet siden fulltidsjobbe og familien krever sitt. 
Merker også at det er ganske slitsomt å pendle hver dag, så det stjeler jo en del energi i hverdagen!

Håper det fremdeles er noen der ute som titter innom bloggen min nå som jeg så smått har begynt å blogge igjen. Legg gjerne igjen en liten hilsen!


 • Share:

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Heisann :) Legger inn en liten hilsen. Så akkurat at du hadde begynt å blogge igjen. Kjekt å se at du er tilbake og at det går bra med deg. Keep up the good work!

  SvarSlett
 2. Godt å lese at det går fremover! Jeg følger bloggen og er glad du er tilbake :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg er innom deg...synes det er så kjekt du har begynt å blogge igjen :-) Får ikke til å legge igjen en kommentar fra min Ipad..så kan jo være flere som har samme problemet? Men fra pc går det :-) Stå på...du er så inspirerende! Inger... :-)

  SvarSlett