Brannslukking

By Kirkerotta - 01:48

Ja, det har jeg drevet med i dag. Har nemlig fått lønn, og da må så mye som mulig betales!

Hadde fått stengevarsel på bredbåndet, og jeg har nå fått betalt det. Puh!
Husleie og betalingsavtaler er også betalt.

Oppdaget at jeg kun har 1500 kr igjen å betale på den ene avtalen til Lindorff! Glede! Har også 1500 kr igjen å betale på et forbrusklån jeg har!
Skal bli deilig å stryke de fra listen om ikke lenge! Kanskje jeg kan få snøballen til å rulle snart, når jeg kan legge pengene som tidligere har gått til de lånene, kan gå til å betale de andre.

Har enda en del branner som ligger i regningsbunken, men mannen får feriepenger snart og da skal han betale det meste som ligger å ulmer. Skal bli sååå godt å komme litt mer ajour igjen. Blir så sliten av alle disse purringene og inkassovarslene.

Har ikke vært så flink å hente posten i det siste. Så i dag henta jeg en diiiiiger bunke med brev. Åpnet de, sorterte og betalte siden jeg hadde fått lønn.
Må skjerpe meg og hente posten oftere, men jeg har i alle fall fortsatt å åpne posten! Fremdeles veldig positivt!
 • Share:

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Det går bra dette:)

  SvarSlett
 2. Så deilig å vite at man snart har nedbetalt to lån! Men ikke glem at feriepengene også skal dekke manglende lønn i ferien. Så dere ikke bruker opp alt og plutselig står me bare én lønn i juli :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja angående disse flotte feriepengene så gjør jeg hvert år et regnestykke, jeg regner ut hvor mye som er ekstra ifht til vanlig utbetalt lønn. Det overskuddet ser jeg på som "feriepenger" som kan brukes til noe, eller spares. Den delen som utgjør en vanlig lønn brukes ihht det vanlige månedsbudsjettet. Det er ekstrapotten man kan bruke til å komme seg ovenpå :)

   Godt å høre at det nærmer seg strek over to lån! Vil jo få litt fart på snøballen :)

   Slett