Refleksjoner

By Kirkerotta - 11:27

Den betalingsavtalen jeg avsluttet i dag (eller egentlig i morgen, fordi pengene ikke er trukket fra kontoen min) er et lån jeg har betalt på i eeeevigheter.
Det var egentlig et lån fra YA bank på 50 000 kr som jeg en gang i tiden tok opp for å refinansiere smålån. Lånet ble tatt opp i 2006, og skulle vært ferdig nedbetalt i 2013.

Men det ballet jo på seg i fjor vår, og derfor ble jeg ikke ferdig slik som planen var! Men nå er jeg endelig ferdig å betale på det, 8 år senere! Wow!
Tenk på det! Det er lang tid.

Når jeg den gang tok opp dette lånet tenkte jeg aldri på at dette var noe jeg skulle betale på i så lang tid. Hadde litt lyst å regne ut hvor mye lånet egentlig har kostet meg, men jeg har valgt å la være.

Har en liten slump penger igjen, så nå skal jeg sette meg ned å få betalt enda flere regninger sånn at jeg kommer meg enda mer ajour.

Og muligens betale ned et forbrukslån som det gjenstår 1500 kr på. Hadde vært kjekt med enda mindre post fremover.

Jeg føler ikke at det går raskt fremover, men det er en deilig følelse å vite at noe i alle fall er nedbetalt.
Forhåpentligvis er jeg gjeldsfri om et par år. (I allefall gjeldsfri fra all dritt gjeld, kommer nok fortsatt til å ha studielån å betale på)


  • Share:

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Ja det gjør noe med en, når en tenker over hvor lang tid et sånt lån kan ta og betale tilbake...ikke minst hva det må ha kostet!! Du er så FLINK, hold motet oppe så er jeg sikker på at du er ajour med drittgjeld innen et par år! Og tenk hvor givende og se tilbake på denne bloggen da og se tilbake på alt det du har klart og ryddet opp i , og ikke minst alt arbeidet du har lagt bak deg! Keep up the good work,vi er mange som heier på deg!!

    SvarSlett
  2. Hurra, du er flink!

    Det tar tid i starten, som å stampe i myra nesten. Men så får man en fot løs,og plutselig er situasjonen mye bedre. Å bli kvitt ett, eller kanskje to, lån er helt klart en god start! Da får du mer til overs til å betale ned ekstra på de andre lånene, så de blir borte fortere og fortere :) Vil minne om det jeg tidl har sagt, at når du er ajour med regninger, og deretter har betalt ut de du kunne betale ut i sin helhet, så sett også litt til sparing. Gå tilbake til dine egne innlegg fra i vår og legg av litt så du kan spre det utover de andre månedene for å holde hodet over vannet selv om det dukker opp noe.

    SvarSlett