Liv

By Kirkerotta - 06:36

Det er liv i meg, men har nok gått på en liten smell. Er deprimert. 

Tårene sitter løst og det skal ingenting til før jeg gråter. 
En sang på radioen, eller som i dag når jeg tenkte at jeg skulle ønske jeg bare kunne sovne og våkne tre år frem i tid, når den økonomiske situasjonen forhåpentligvis er bedre. 

Vanskelig å jobbe når jeg sliter så fælt. Men det går. 

En leser, en engel det ute, har sendt meg flere bukser, en jakke og en julekjole. Det var julaften når jeg fikk pakken, tenk at noen er så snille! Jeg er rørt, takknemlig og overveldet at det er noen som ønsker å hjelpe meg. Betyr utrolig mye for meg!! 

Virkelig et lyspunkt i en ellers svart hverdag. 

 • Share:

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Så hyggelig og fint gjort. Glad for å høre hvordan det går med deg, selv om du har tunge dager. Ønsker deg en fin søndag Kirkerotta! :-)

  SvarSlett
 2. Fint å høre fra deg igjen. Skjønner at det er tungt for tida, og måneden vi er inne i er etter mitt syn den tyngste og der jeg erfaringsmessig har lavest energi.

  Ble glad for å høre om pakken du har fått. Har tenkt og lett om jeg evt hadde noe barnetøy jeg kunne sende for å hjelpe til litt, men mine barn er så mange år eldre enn dine at alt aktuelt er gitt videre allerede.

  Nå håper jeg du klarer å holde hodet over vannet ei stund til Skjønner at det kanskje ikke er like mye glede i forhold til jula hvis man har dårlig råd, men jula er ikke bare gaver og fråtsing, den er også fridager og tid til hygge og avslapning sammen med sine. Da får du kanskje hentet deg litt inn igjen? Har du noen feriedager igjen som du kan bruke nå til å hvile deg litt?
  Klem til deg.

  SvarSlett