Ups and downs

By Kirkerotta - 03:02

I går fant jeg endelig en hylle til badet som jeg har lett etter lenge. Har tråla finn.no daglig etter en bestemt hylle, og hver gang jeg har funnet en har den vært gitt bort allerede. I går fikk jeg endelig napp!
Så nå har vi endelig en flott hylle på badet!
Helt gratis!

Mannen har vært i kontakt med legen, og legen mener at han er friskere og skal begynne å prøve seg i jobb. Han anbefalte til NAV AAP i 3-6 mnd til.
Jeg begynner allerede nå å stresse for hva som skjer hvis de kutter AAP'en hans. Jeg føler ikke mannen er frisk, ja han er bedre enn han var for et år siden, men føler det er langt igjen og at han ikke har fått den hjelpen han trenger.
Merker at det stjeler mye av energien min å tenke på hva som skjer videre.

Ikke så mye å melde fra økonomien vår, det er ikke noe bedring dessverre.

 • Share:

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Jeg må bare komme med et velmenende råd nå.. Forbered deg på en "pip" kamp mot NAV. Jeg er selv i systemet og det er helt jæ... Jeg har aldri vært så syk jeg som etter at jeg måtte begynne (uforskyldt pga helseplager) å forholde meg til dem. NAV er en grusom instans som ikke har en eneste vettug saksbehandler som gjør jobben sin. Så jeg skjønner at du er bekymret nå, det er jeg også på dine vegne. kampen kommer til å bli knallhard for de gir seg ikke på tørre møkka. Så bare igjen, FORBERED deg godt for dette kan bli en lang og kjempetøff prosess. Masse lykke til videre. Og da vil jeg ihverfall anbefale deg og lese igjennom det innlegget med alle de kommmentarene en gang til og ta all lærdom du kan av det for da går han jo for det første ned i lønn og kampen med dem psykisk blir like så tøff som det økonomiske. De kommer ikke til å gi seg og vil forsøke å knekke dere.

  SvarSlett
 2. For å legge til foregående kommentator, for jeg er nok dessverre enig med vedkommende - vær ryddig, loggfør absolutt alt av korrespondanse med tidspunkt, navn på saksbehandler og innhold. Ikke gi deg. Snakk med ledelsen hvis saksbehandlerne ikke gjør jobben, først lokalt, deretter regionalt. Låser situasjonen seg, gå til lokalavisen, evt. nasjonale medier. NAV er et sant helvete og uansett hva de finner på er det ingenting av det som er for å støtte deg. Jeg føler en sterk medfølelse og håper inderlig at det ordner seg uten større problemer. Lykke til.

  SvarSlett
 3. Tips: alltid få ting skriftlig :)

  SvarSlett
 4. Jeg må si meg enig i de to andre kommentarene. Det du (dere) har slitt med økonomisk nå kommer faktisk bare til å bli "barnemat" ifht det dere nå skal igjennom med NAV. Det kommer til å kreve mer av dere enn de økonomiske problemene noen gang har gjort. Huff a meg og lykke til videre. Håper dere er sterke nok sammen til å ikke la de problemene dere kommer til å få av NAV ikke knekke dere helt og ødelegge deres familie. Mange som har knekt under presset fra NAV og ikke kommet seg igjen noen gang.

  SvarSlett
 5. Hvis legen sier han er frisk nok til å jobbe så skal han jo ut i jobb og holde seg langt unna NAV. Det jo klart man får problem med NAV hvis man ikke har rett på noe der...

  SvarSlett
 6. Her må jeg komme med en kommentar til Anonym 20 nov kl 21:40.. Skjønner at du ikke har hatt så mye motgang i livet og vet ikke hva dette dreier seg om.. Tror du skal holde deg for god til å legge inn kommentarer når du aldri har hatt et problem selv. Gidder faktisk ikke å forklare deg det noe mer enn det når det helt klart er slik at du ikke har noe peiling på noe av dette i det hele tatt.

  SvarSlett