Søvnløs

By Kirkerotta - 20:33

Jeg ligger våken, vrir meg i senga, tankene spinner.


Angsten begynner å komme tilbake. En haug med regninger som står ubetalt, bilen som skulle vært på eu-kontroll og jula som er på vei. Den forbanna jula. 

Det er så vondt. Slitsomt. Føler meg så utrolig mislykket. 

Jeg skulle ha kommet så mye lengre enn dette. Ting skulle vært enda lysere og den verste kampen skulle vært over. Sannheten er at kampen såvidt er i gang. 

 • Share:

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Uff føler så med deg, det må være utrolig energisugende og kverne på dette hele døgnet... Jeg har jo fulgt med på bloggen din en stund, ser jo at du ikke har ønsket og dele problemene dine med din familie eller venner.Kanskje det nå er tid for det? Slik at du ikke trenger og føle på presset i forhold til jula f.eks.?? Tror de vil få full forståelse for din situasjon og være takknemelig for at du sier i fra. Hadde det vært en av mine nærmeste som hadde kommet med en slik betroelse ovenfor meg, hadde jeg syntes det var kjempeflott, da hadde jeg hatt anledning til å være behjelpelig. Kanskje du skal gi folk den sjansen nå?? Uansett ønsker dere masse lykke til!!

  SvarSlett
  Svar
  1. En av grunnen til at jeg ikke deler dette med mine foreldre, er fordi de er veldig dømmende. Min mor har mange stygge tanker om folk som "bare går på NAV" og har ingen forståelse for at folk kan se frisk ut, men likevel slite med sykdom.

   Slett
 2. Har fulgt med deg lenge, både på pengevett.com og bloggen din.
  Du står på og kjemper! Du skal ha enormt med kred for jobben du har gjort! Imponerende.

  Jeg synes du bør snakke med noen (en venn, slektning eller psykolog). Du bærer alt dette alene - og det er det ingen god ide.

  Motivasjonen er viktig, og du må ikke glemme hvorfor du gjør dette, og heller ikke alt du har fått gjort.

  Snart er treningsstudio-utgiften strøket av budsjettet og alt ser nok bedre ut.
  Jeg har lest på budsjett-innlegget ditt og sett på kommentarer du har fått.... Skjønner både dem og deg.
  Jeg ville satt firmaet på vent (ikke lagt ned), solgt bilen og kommet deg ajour med regninger og fått bygd krisebuffer for pengene.
  Skjønner at det ikke er så lett å flytte uten videre (12 000 i leie er brutalt med den økonomien du har pr nå...) selv om en leilighet/hus til 8000 i mnd hadde løst alle dine utfordringer...

  Stå på videre!

  SvarSlett
 3. Enig i mye av det Anonym i innlegg over meg skriver.

  Jeg har også fulgt bloggen din lenge, og heier på deg. :-) Ser at du er redd for å skuffe din mor, som er veldig dømmende, og jeg tror du er redd for å skuffe mange andre rundt deg også.

  Du er utvilsom en stolt person, som ikke vil at noen rundt deg skal lide eller tape ansikt. Imidlertid er det slik at hvis man fortsetter å gjøre det man har gjort før, så vil man fortsette å få samme resultat som før... Jeg sier dette fordi jeg er redd for at du sliter deg ut, uten at du får resultatene du ønsker deg. Bifaller oppfordringen med å dele hvordan du har det med venner og familie som står deg nær. Min erfaring både privat og på jobb, er at folk viser forståelse og hjelper til, når jeg viser at jeg er menneskelig, dvs. at jeg er ærlig om at jeg trenger hjelp.

  Er du litt for stolt til å be om hjelp og støtte Kirkerotta? (Jeg mener ikke at du skal be om penger altså.)

  Hilsen en annen stolt person som har skjønt at jeg ikke trenger å være det hele tiden.

  Heier på deg uansett!  SvarSlett
 4. Hei.

  Du gjør en kjempe jobb, du føler det ikke, men du gjør det.
  La disse tankene ikke få ta kontroll over deg for da vil du bare kjøre deg fast, depresjon, angst og trettheten slår deg ned midt under knærne.

  Har du hørt om Dave Ramsey?
  Bruk han kjære deg, han er rå, ikke bare på råd, men håp. Du må ha håp.
  Jeg følger han slavisk, i år blir julegavene i huset her alternative, HM har mange gode tilbud helt ned til 19 kr for shampoo og balsam, hvem har vel sagt at ingen ønsker seg, en flaske vin og skjønnhetsprodukter ikke er den perfekte julegave til de som har alt?
  Si 200kr til hver voksen, eks er det da 5, så blir det 1000kr. Frukt, vin og Flax lodd?

  Så barna, der kan man legge litt ekstra, så maks 2000kr i julegaver, selg noe du har hvis pengene ikke er der.

  Har du søkt kommunen om reduksjon i barnehage utgift? mange får det!

  Sett deg ned, skriv et felles brev til kreditorer, legg ved budsjett og lønnslipp. Eier du hus?

  Husk at det er normale gode reaksjoner du har med natteløsheten, for du vet at noe er "galt", men jeg håper at du sover godt nå, for å ligge våken gjør oss bare til dårligere fightere, og skal man fighte seg ut av gjeld, må man slåss hardt!

  Aldri, absolutt aldri si at du ikke er god nok, eller mislykket, for i ditt hjem ligger nok små barn som føler seg som verdens heldigste, for de er trygge. Og de fortjener å ha en opplagt forelder!

  Vær så snill for deg selv, se på youtube, se http://www.youtube.com/watch?v=r1NJzEYARlM

  Lykke til, 2015 skal bli et bra år. Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar. Tårene presset på når du skrev det med barna. Jeg elsker barna mine over alt på denne jord og jeg skal gjøre alt i min makt for at de skal få en flott oppvekst!

   Tviler på at jeg får reduksjon av barnehage. Jeg tjener nok dessverre for mye til å få hjelp der.
   Eier ikke hus, vi bare leier.

   Vi har lagt en fin plan i forhold til julegaver, og det blir store begrensninger der i år. Men ungene skal få noen fine ting, selv om de ikke koster skjorta.

   Resten av familien kommer bare til å få småtteri, noen hjemmelagde gaver fra familien og lignende.

   Slett