Friiiiii!

By Kirkerotta - 06:03

Det var en fantastisk følelse å komme ut av SATS i dag. Ikke fordi jeg har hatt årets første treningsøkt, nei, fordi jeg ALDRI skal sette min fot der igjen.

Jeg har sagt opp, medlemskapet mitt er inaktivt og jeg føler meg FRI!

SATS er alt for dyrt, og jeg føler ikke det er verdt pengene. Og kundeservicen der er elendig.
Tok vel 1,5 mnd. å få svar på epost til dem nå i høst. De skylder på at sammenslåingen av Elixia og SATS har ført til at det er mer ventetid på kundeservice, men dette er ikke godt nok!
Ikke mulig å komme igjennom på telefonen og når man må vente så lenge på svar på et kort spørsmål, ja da er det noe som er galt!

Fresh Fitness har nylig åpnet her, så skulle jeg ønske å trene så kan jeg gjøre det der. Det koster bare 199 kr i mnd. og ingen bindingstid. Så absolutt et mye rimeligere og bedre alternativ.
Jeg kommer ikke til å melde meg inn, nå skal jeg bare være fri!

Jeg må ned i vekt, men jeg kommer til å bruke naturen. Får starte med å gå turer, og kanskje jeg prøver meg på litt løping igjen for å se om kroppen min tåler det.

Har ellers satt meg ned å tatt kontroll igjen. Nå skal jeg se fremover og komme meg videre. Er i tenkeboksen på hvordan jeg skal greie å få fart på sakene, men foreløpig har jeg ikke funnet noe godt svar.
Mannen skal nok etterhvert ut i tiltak via NAV, og da tror jeg vi kan få støtte til barnepass. Så det vil jo være positivt, jeg bare håper at mannen min etterhvert blir frisk nok til å få seg en fast jobb. Da ville livet vårt blitt mye lettere.

Det er tungt å være klippen i familien, både økonomisk og ellers også. Det tar på både psykisk og fysisk. Jeg har hatt ferie et par uker nå, men jeg er nesten mer sliten nå enn når jeg tok ferie.

Håper alle sammen har hatt en fin start på det nye året!

 • Share:

You Might Also Like

5 kommentarer

 1. Gratulerer!! :) så deilig at mer penger blir frigjort til nedbetaling av gjeld! Nå kan snøballen begynne å rulle! ;) jeg ville ikke ha fokusert på å gå ned i vekt hvis jeg var deg. Denne tiden er tung nok som det er, om du ikke skal ha det hengende over deg også! Det er mye sunnere å drite i vekten, og heller fokusere på å spise sunn mat som holder deg mett lenge, og som du sier, bruke naturen for trening og restitusjon. Du trenger sunn mat og mosjon for å ha energi til å takle utfordringene du står overfor! Men ikke legg dette på deg selv også - du kjemper nok som det er. Stå på videre, vi heier på deg!

  SvarSlett
 2. Jeg følger med på bloggen din, men er litt lat på å kommentere. Følger spent med på framgangen og ønsker deg et godt og spennende 2015! :)

  SvarSlett
 3. Grattis med å ha blitt kvitt SATS! Masse lykke til med egentrening! Jeg har bare god erfaring med det, det sitter bare i hodet å komme seg ut, uansett om det er naturen eller SATS som kaller :) Liker slike innlegg, hehe, morsomt!

  Godt nyttår til deg, jeg gleder meg til å lese mer på bloggen din i 2015, og håper dette er året det løsner litt! Nå er det en regning mindre i alle fall ;) Og under 300.000 i gjeld leste jeg! Hurra! Det går jo rett vei!

  SvarSlett
 4. Jippiiii så fantastisk og være friiii fra treningssenteret!! Bra jobba! Elsker og lese på bloggen din så håper du vil finne gnisten til og blogge hyppig igjen! Er det fortsatt mye bra og hente på Kiwi enda? DIGGER når du finner noe der :) God klem til deg!

  SvarSlett
 5. Heia:) Håper du vil bli litt mer aktiv på bloggefronten igjen, Veldig givende og følge deg som kjemper deg opp av gjørma og som finner mange smarte løsninger iform av gratis mat hos Kiwi osv. Hadde også vært gøy, både for din egen del og leserne sin del om du kanskje hadde noen kvartaloppdateringer på nedbetaling av drittgjeld? Det må jo være så oppløftende og se at det sakte men sikkert går nedover:) Ellers kom jeg til og tenke på at hvis du noen gang legger firmaet til sides,eller trenger litt ekstra penger så er det mye og hente på noen ekstravakter på f.eks sykehjem eller boliger i helgene. Da har man ofte både helge tillegg og kvelds/natt tillegg. Ellers ønsker jeg deg og dine alt godt! Gleder meg til nye poster fra deg!

  SvarSlett