Hjelp vi flytter!!!

By Kirkerotta - 04:58

Da var det bestemt og avgjort, og vi flytter ut på landet!

De siste dagene har vært et kaos av følelser og jeg må innrømme at jeg har tvilt mer enn en gang om dette virkelig er det rette.
Det å bryte opp fra et trygt og kjent miljø, og skulle flytte en familie er ikke bare bare.

Vi har nå signert kontrakt på leie av hus. Har sagt opp leiligheten vår. Søkt om barnehageplass for ungene, og håper virkelig de får plass!

Det skal bli ordentlig deilig å komme i en bolig der vi har god plass, og som vi kan bo i, i mange år fremover.
Vi går fra 80 kvm med to soverrom, til 150 kvm med 4 soverrom, to stuer og to bad. Det som jeg gleder meg mest til er egentlig det å få et funksjonelt vaskerom!
Det har jeg savnet der vi bor nå. Og garasje!
Vi får veldig mye for pengene!

En annen ting som blir godt, er det å få mer privatliv. Vi bor i første etasjen i en 2. mannsbolig nå, og er vi i hagen føler jeg alltid at det er noen som står å kikker på oss. (Er nok bare en følelse, men likevel...)
Og hvis det snør, så får jeg alltid dårlig samvittighet hvis jeg ser at naboen har kommet oss i forkjøpet med snømåking. Evig dårlig samvittighet.

Fremover må jeg tråle finn.no. For større hus, trenger også mer møbler. Jeg trenger bl.a en kommode ekstra til barnerommet, seng til ungene (Har køyeseng nå, men nå må jeg ha i allefall en enkeltseng) og sikkert litt annet som vi kan skaffe etterhvert.

Jeg har laget en egen flytteliste, for det er masse som vi må huske når vi skal flytte.

En ting som foreløpig irriterer meg grønn i denne prosessen er bredbånd. Det er klin umulig å bestille bredbånd hos f.eks Canal Digital uten å kjøpe kanalpakke og TV i tillegg! Blir helt matt!
Jeg ønsker kun internett, ikke en haug med tv-kanaler! Grrr... Kjenner jeg blir provosert!

Har foreløpig ikke tegnet abonnement, for prøver febrilsk å finne en løsning, uten å måtte betale for TV! Hvis noen har gode råd, kom gjerne med de!

  • Share:

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Sjekk om fiber er tilgjengelig, eventuelt valgte jeg nextgentel da de var beste alternativ til canal digital her jeg bor. 299 i måneden pluss 89kr i linjeleie. Sjekk bredbåndsguiden.no 😊

    SvarSlett