Nervøs

By Kirkerotta - 22:48

Jeg er så utrolig nervøs, for i dag skal vi skrive ny kontrakt på leiligheten vår.
Når vi flyttet inn betalte vi ikke inn depositum, men benyttet oss av depositumsgaranti. Denne skal vi i dag fornye og betale på nytt.

Jeg er livredd for at de kredittsjekker oss, og at vi får avslag på grunn av betalingsanmerkningen jeg har.
Hva gjør vi da liksom?

Kontrakten her går ikke ut før 1. juli, så jeg tenker at i verste fall ber jeg om å få skrive ny kontrakt om en mnd. Så bruker jeg nesten mnd. til å prøve å betale ned betalingsanmerkningen. Har en del oppdrag fremover, så hvis jeg er super flink bør det gå.
Mulig jeg kan høre med jobben om litt forskudd av feriepenger også.

Hater å gå sånn å tenke på sånt. Hater å ha en betalingsanmerkning som kan ødelegge for meg. Mange har jo sagt at betalingsanmerkning ikke gjør noe for da får man ikke tatt opp ny gjeld, det er jo sant, men det er så mye mer enn det.
Jeg må være ærlig å si at jeg foretrekker å ikke ha betalingsanmerkninger.

Så nå er det bare å krysse fingrene og håpe at det går bra. Vi har jo leid av Utleiemegleren i 5 år nå, så håper at de ikke kaster oss ut...

 • Share:

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Hvordan gikk det med nysignering av kontrakta? :)

  SvarSlett
 2. Fikk skrevet ny kontrakt, og de tok ikke noe kredittsjekk der og da.
  Vi måtte skrive personnummer i forsikringspapirene, så jeg går litt å venter på brev i posten. Men vi har jo skrevet kontrakt og også betalt forsikringen, så tror det går bra.

  SvarSlett
 3. Hvordan går det med deg? :) Er så stillt på bloggen din for tiden...er innom hver dag og håper på nye oppdateringer :) Bare det og lese at du har kjøpt kjøttdeig på tilbud er gøy,så håper du snart får tilbake blogglysten din :)

  SvarSlett