Det hjelper!!!

By Kirkerotta - 00:22

Tok akkurat en ringerundt til noen av kreditorene mine for å høre hvor mye jeg har gjenstående hos dem!
Og det viser seg at jeg har greid å halvere noen av beløpene!

Veldig deilig!

Den ene var på over 14 000 kr, og er nå nede på litt over 7000 kr! Denne betaler jeg 1000 kr i mnd. på, og jeg kommer til å betale ned hele greia i begynnelsen av juli for da får jeg penger på konto!

I tillegg har jeg bare litt over 1000 kr igjen på en annen sak, og kommer til å betale den også ned straks. Det vil si at jeg vil ha 1500 kr som blir frigjort hver eneste mnd!

Siden minstemann begynner i barnehage så trenger jeg dessverre disse pengene til å betale barnehage med, men det er uansett godt å vite at jeg snart har kvittet meg med et par av betalingsavtalene mine, og står bedret rustet til å få betalt barnehageregningen!


 • Share:

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Superdupert, gleder meg veldig på dine vegne! Så bra at du føler at du lykkes med strategien din, det gir deg kunnskap og styrke til å takle økonomien og livet.

  Ha en toppers dag!

  Torsdagsklem :-)

  SvarSlett
 2. "Siden minstemann begynner i barnehage så trenger jeg dessverre disse pengene til å betale barnehage med" er en måte å se det på. Eller man kan se på det slik: "Siden jeg nå har klart å betale ut noen av kreditorene er det nå mulig å sende minstemann i barnehage."

  Uansett, godt å se det gå fremover. :-)

  SvarSlett
 3. Det virker som du har en mann som ikke har så stort engasjement og som ikke bryr seg så mye. Det er trist :(

  SvarSlett
 4. Du har jo stålkontroll! Så flott at minusbeløpene stadig krymper, godt å få strøket noe av lista. Bra du har såpass grep om ting at du ringer rundt og følger opp saldoen aktivt, det gir oversikt og ikke minst motivasjon for å fortsette det stramme, økonomiske løpet du har lagt opp til. Er imponert over hvilken styrke du viser her. Ønsker deg fortsatt lykke til.

  SvarSlett
 5. Såååå stille det er her om dagen...savner den hyppige bloggingen du hadde før! Håper alt er bra med deg og dine :)

  SvarSlett