Noen spøkelser i skapet

By Kirkerotta - 01:22

I går dumpet det ned en regning i posten, på litt over 1000 kr. Jeg trodde denne ble betalt i våres, men har snakket med selskapet og de mener den ikke er betalt. Har hatt ganske mange saker hos de, og jeg ser jeg har betalt inn mye til dem, men fant ikke noe beløp i nettbanken som passet med dette.

Så da måtte jeg bite i det sure eple, og den tusenlappen jeg skulle sette til sparing måtte jeg i stede bruke til å betale regningen med.
Ikke noe stort problem, men hadde håpet å kunne starte helga med 5000 kr på sparekonto.

Sånn kan det gå. Hadde ikke regnet med at postkassen skulle bli tom helt med en gang, selv om jeg har ganske god oversikt over utestående siden jeg tok en ringe runde når jeg fikk lånet fra jobben for å være sikker på at jeg ikke skulle få mange overraskelser som ikke var dekket opp.

Skulle ønske jeg greide å regne meg frem til når jeg vil være gjeldsfri. Men syns det er så vanskelig siden jeg har så mange saker, mange ulike renter osv.
Men tror jeg skal være gjeldsfri en gang i løpet av 2017.

Noen som har noen gode verktøy for å regne seg frem til det?

  • Share:

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Hvis du lager et innlegg med budsjett (et som du vet holder) og oversikt over utestående nå så er det lettere å hjelpe deg.

    SvarSlett
  2. Ville satt alt et regneark, og summert opp all gjeld og deretter regnet ut en gjennomsnittsrente, samt minstebeløpet du betaler inn. Ta med lånet fra jobben din. Da kan du bruke f.eks denne http://okonomiguiden.no/finanskalkulatorer/laanekalkulator/ til å regne sånn ca. Der kan du også se effekten av å betale inn ekstra, noe som er veldig motiverende :) For hver gjeldspost du fjerner fra lista kan du jo beregne å nytt med ny gjennomsnittsrente. Vil gi deg en god anelse om når du er gjeldsfri.

    Men som alltid kommer det jo an på hvor mye du betaler inn hver måned ;) Jo mer - jo raskere gjeldsfri!

    SvarSlett