Puster roligere....

By Kirkerotta - 12:14

Jeg nevnte for en tid siden at jeg kunne få et gunstig lån via jobben for å komme ajour.
Jeg takket ja, og jeg er endelig ajour med alt av regninger. 


Nå kan jeg konsentrere meg om det jeg hele tiden har ønsket å gjøre, nemlig å betale regningene i tide, og også spare opp en buffer! Endelig! Og ikke minst, nå kan snøballen også begynne å rulle! 

Dere aner ikke for en fantastisk følelse det er å få en slik ny start.
Litt "bitter sweet" selvsagt, for jeg ville jo helst ha greid det helt på egenhånd. Men samtidig veldig deilig å vite at jeg har en sjef som bryr seg om meg, og som ser hvor mye dette har påvirket meg.

Budsjettet kommer til å gå i null, dessverre får ikke mannen ekstra penger til barnepass lengre, så da er det noen tusen mindre i mnd. Men regner med at han får det igjen fra september. 
Jeg vet at budsjettet mitt er litt sårbart, men kommer til å sette av alt ekstra jeg tjener til buffer og etterhvert betale litt ekstra ned på gjelda mi. 

Vi er begge fast bestemt på at vi har fått en unik sjanse til å starte på nytt, og vi skal gjøre alt for å greie å holde budsjettet!

Dette skal vi greie! 

Tusen takk til alle som fremdeles er innom. Det har vært veldig tungt og mørkt lenge nå, og jeg har ikke hatt energi til å skrive. Jeg håper at det blir mer gøy å skrive fremover nå som jeg kan fokusere på positive ting som sparing og nedbetaling av gjeld. 


 • Share:

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Så bra! Dette er en gylden mulighet dere må ta ekstremt godt vare på og benytte best mulig, noe det høres ut som du har en god plan for :)

  Hvilken avtale har du om tilbakebetaling av jobb-lånet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Har fått en avtale med trekk på 500 kr, og mulighet for å trekkes mer de mnd. jeg har overtid hvis jeg ønsker det. Rente på litt over 1%, så det er ikke noe å snakke om. Og skulle jeg slutte før det er nedbetalt osv. så kan de ta det fra feriepengene mine.

   Slett
 2. Godt å høre :) Ser med spenning frem til en positiv utvikling videre. Stå på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Ja, jeg gleder meg også. Det føles fantastisk å endelig kunne se fremover og for en gangsskyld vite at lønna jeg får inn vil dekke utgiftene vi har.
   Gleder meg til å spare og betale ned ekstra på gjeld fremover.

   Slett