Lønningsdag!

By Kirkerotta - 01:44

I dag tikket lønna inn på konto, og jeg har allerede betalt masse regninger.

Etter en kjapp gjennomgang fant jeg ut at jeg hadde lønn inn på 24 000 kr og regninger på 30 000 kr. Så har nå betalt de viktigste (type husleie, betalingsavtaler, forsikring osv).
Resten får stå på vent til det kommer penger inn neste mandag.

Er ganske positiv, og tror at vi kommer til å gå i null denne mnd. også. Og kanskje hvis vi greier å kutte matbudsjettet kanskje greier å komme oss i pluss? I såfall blir det noen hundrelapper på å betale ned litt ekstra på gjelden. Kanskje snøballen endelig kan begynne å rulle?

  • Share:

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Juhuuu!! Så gøy!! :) GLEDER meg til snøballen din skal rulle! d blir så gøy og følge nedbetalingene!! :) Og ikke minst når alt gjeld er borte..og du nermer deg onkel skrue tilværelse :) Hihi..elsker bloggen din! Du er så flink og vi heier alle mann på deg! Stå på!! :)

    SvarSlett
  2. Så bra at det begynner å gå seg til :) om du klarer å gå i pluss vil jeg spart pengene. Du har hatt alt for mange nedturer. Spar dem ifall der kommer en til. Jeg tror du trenger en buffer før du stormer videre med snøballmetoden, selv om jeg forstår det frister noe voldsomt! Lykke til videre :)

    SvarSlett