Slunken konto

By Kirkerotta - 03:55

Kontoen min er rimelig slunken nå, men er ikke så veldig bekymret. Litt dårlig planlagt i forhold til bensin, men har 100 kr på konto nå så skal vel greie meg til og fra jobb ut uka.

Mannen får lønn på mandag, og det er ikke så mange dager til. Vi har fryseren full av mat (Takk Kiwi!) så det er en stor lettelse!

Sjekket gjenstående på et av lånene mine og det var deilig å se at det har gått fra over 6000 kr til 4000 kr og noe i løpet av noen mnd. Så utrolig deilig å se at det går nedover!
Det går ikke raskt, men det går da nedover!

Tenkte å ta en liten oppdatering av hvor mye som gjenstår på lånene mine i desember. Sist jeg sjekket var før feriepengene ble utbetalt, så passer godt å ta det før halvskatt.
Kanskje jeg får en ekstra boost og greier å betale litt ekstra ned på de minste lånene mine til jul?

Har en klump i magen for bilen min begynner å fuske litt. Kommer mange rare lyder fra den om dagen. Håper den holder litt til.

 • Share:

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Hvordan greier du å finne alle de gratis greiene fra kiwi?

  SvarSlett
 2. ja leste det, men når er det du greier å få ut penger for varene? Når du fikk ut 400 var det da at du fant brus/øl/snus? For det står ikke noe om at man får penger for ordinære varer som er utgått på dato, bare at man får varen gratis.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvis varen er gått ut på dato, så kan de ikke gi den vekk. Hvis de ikke har erstatningsvare, har man krav på penger. :)

   Slett
 3. Hva slags bil og hvilke symptomer?

  SvarSlett
  Svar
  1. Subaru justy 2009 viftereima tipper jeg, for det hyler bed oppstart.

   Slett
  2. Har du vurdert å forsøke å fikse det selv? Erfaringsmessig er disse remmene lette å skifte.

   Slett