Stakkars bilen min

By Kirkerotta - 08:19

Eller kanskje mest synd på meg? 


Viftereima røyk her om dagen, så nå er jeg uten bil. Har fått time til å fikse det på tirsdag, så frem til da er vi uten bil. Koster 1500 kr å fikse det, sure penger, men siden vi sparer inn såpass mye i mat for tiden så tror jeg det skal gå greit.

Har  ligget syk i dag og i går, så da har jeg sluppet å betale for transport til jobb, men mandag må jeg finne ut hvordan jeg skal komme meg på jobb. 
Mannen får "lønn" mandag ettermiddag, men må ha 50 kr til bussen mandag morgen. 

Regnet på det i går og på den korte tiden jeg har sjekket dato på Kiwi varer så har jeg fått penger eller varer for rundt 5000 kr! 
Her om dagen fant jeg fårikål kjøtt, så i helga blir det fårikål! Nam! 
Fryseren er full av godsaker!! 
Litt surt at bilen ikke funker, for skulle så gjerne vært innom et par butikker i helga å sjekket om jeg fant litt flere varer.. ;) 

Ellers skjer det ikke stort her. Ganske blakk frem til mandag. 
Men til uka får mannen betalt, barnetrygden kommer og jeg får penger for et oppdrag jeg har booket. Så neste uke blir bra, og vi får betalt enda flere regninger.

God helg!

 • Share:

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Har dere sykkel da? :)
  I såfall en overraskende grei transportmetode.
  Har selv bilen på verksted nå, skulle fått den tilbake denne uka, men ble forsinket til neste uke. Føles som null stress, da jeg heller sykler for tiden og ikke er avhengig av bilen. Sykler også til butikken i morgen med sekk for å handle. Må nok handle litt mindre enn vanlig, men bilen kommer tilbake neste uke, så vi skal nok få handlet nok med en sekk til å klare oss en uke :) Det er overraskende greit å venne seg til å bruke sykkel, men det selvsagt litt avhengig av avstand.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bruker sykkel til butikken osv. Men er nok litt for langt å sykle til jobb dessvere....

   Slett
 2. Hallo :)
  Guri så deilig og ha funnet så masse godsaker da - GRATIS!! Og for så masse penger!! Det må jeg også sette i gang med tror jeg! :) Her er også kontoen slunken frem til tirsdag, emn vi klarer oss! Ønsker bilen din og deg god bedring og god helg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kan anbefales! Krever litt ekstra tid i butikken, og så må man over den terskelen med at man føler at folk stirrer. Hehe... Og vær forberedt på sure butikkansatte. Etter jeg begynte å komme med datovarer i kasse har jeg opplevd mange som blir veldig sure. Akkurat som jeg tar penger rett ut av lommen deres. Ikke min feil at butikken har garenti, og at de ansatte ikke har gjort en god nok jobb .
   Ja, håper både jeg og bilen blir friske snart.

   Slett
  2. Ja, jeg kan se for meg mange sure ansikter! Hah,akuratt som om det er våres feil ja...de er nok bare sure for da vet de at de ikke har gjort en god nok jobb ja, og får vel "skjenn" av sjefen sin om og rydde bedre i hyllene ;)

   Slett
  3. Der vi vanligvis handler er de som jobber der super hyggelig, hilser alltid og bruker navnet mitt og er alltid smilende. Men etter jeg begynte med å finne datovarer har holdningen deres snudd helt. Nå er de sur hver gang jeg er innom, sier hei men ikke lengre med et smil som før. Jeg blir litt provosert egentlig. Har handlet der fast i flere år, og lagt igjen mange tusen der hver mnd.

   Slett