Viktigheten av planlegging

By Kirkerotta - 00:25

Jeg skal være den første innrømme at jeg er veldig dårlig på planlegging. Spesielt når det gjelder planlegging av mat.
Jeg ser at det gikk mer penger til mat sist uke enn planlagt, så denne uka strammer jeg inn og planlegger mer nøye.
Skal prøve å spise mest mulig av det vi har i kjøleskapet og fryseren.

Jeg prøver også å være flink å prøve å kjøpe kjøttvarer hver gang jeg finner til 40% eller 50% i butikken. Dette sparer vi mye på. Spises det ikke samme dag eller dagen etter, så fryser jeg ned.

Nå har jeg fått ny telefon også, så nå har jeg mulighet til å laste ned apper som viser tilbudsavisene til de ulike butikkene. Så da skal jeg prøve å kjøpe inn de tingene jeg finner på tilbud.
Det jeg syns er vanskeligst er å vite om det virkelig er et godt tilbud, spesielt siden vi kjøper mye First Price produkter.
Det er ikke alltid disse gode tilbudene blir billigere enn billigmerkene i butikken.

Kostholdet vårt er fryktelig kjedelig, føler vi spiser det samme hver uke. Så jeg skal bli flinkere fremover til å prøve ut nye oppskrifter.
Noen av disse oppskriftene som jeg fant på Trines matblogg under kategorien "Budsjett" må prøves ut:
https://trinesmatblogg.no/tag/budsjett/

Hvis noen har gode tips for hvordan jeg kan bli bedre å planlegge måltider, evt. gjerne hvis du har noen geniale apper jeg kan bruke i planleggingen, så send meg en kommentar!
 • Share:

You Might Also Like

5 kommentarer

 1. Selv synes jeg planleggingen er greiest helt uten apper. Vi bruker en god gammel notatblokk og en penn. Lager en meny og skriver handleliste samtidig. Handler mest om å sette av tiden. Apper lager bare mer styr for oss faktisk. Og vi spiser ofte de samme rettene om og om igjen også, uten at det gjør så mye syns vi. Relativt sunn mat, så da er det helt greit med mye repetisjon med mindre vi orker å være kreative...

  SvarSlett
 2. Blogg mer! Du er så inspirerende :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Så hyggelig! Varmer med positive tilbakemeldinger!
   Jeg håper og tror at det kommer mer på bloggen fremover! Jeg har en lang vei å gå!

   Slett
 3. Hei! Oppdaget plutselig at du er tilbake!! Ble så glad :-) Heier på deg..og kommer til å følge deg fremover. Ønsker deg god ferie...med god samvittighet! Hilsen Inger...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Så hyggelig at du er glad for å ha meg tilbake! Jeg skal prøve å oppdatere bloggen oftere fremover. Og gjett om jeg skal nyte ferien, trenger den virkelig nå! Deilig å tenke på at ferien er betalt med egne penger! :)

   Slett