Livet uten TV

By Kirkerotta - 11:58

Mange lurer nok på hvordan det egentlig er å leve uten TV.
Det er jo en liten løgn da, for jeg har jo fremdeles TV'en. Men jeg har ikke kabel-TV lengre, og jeg tar heller ikke inn noen vanlige programmer på TV'en lengre.

Det går veldig bra.
Jeg bruker jo mye tid på pc'en min både privat og i jobbsammenheng, og med to små barn så er det lite tid til å se tv uansett.
Men jeg har koblet opp Xboxen og kan derfor se Netflix på tv'en hvis jeg ønsker det.

Jeg har også vært på biblioteket og lånt DVD filmer sånn at elste jenta kan få sett noen filmer. Koselig nå i førjulstiden å leie filmer som omhandler jul. Hun koser seg. Og best av alt leie av film på biblioteket er gratis!
Kanskje ikke verdens beste utvalg, men de har ganske mange titler.
Og i tillegg kan man ha filmene en uke!
Eneste negative er at filmene er godt brukte, og barnefilmene er ganske oppskrapet, så stakkars Xboxen har slitt litt med å lese filmene til tider, men det går.

Jeg har også lånt meg en bok, men merker at det ikke er mye tid eller ork å lese bøker heller. Men jeg tar den frem nå og da hvis jeg sitter i sofaen. Veldig greit å ha et alternativ, når man ikke kan se reality på tv.

Føler at det har gått veldig fint å venne seg av å glo på den dumme boksen. Hadde jo tenkt å bruke tiden jeg fikk til overs på husarbeid, men jeg er ikke heeeelt der enda.

Tv kutt er noe jeg kan anbefale alle! En fin måte å spare penger på, og ikke minst en fin måte å få frigjort tid på!

 • Share:

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Det er jo uhorvelig mange sider man kan se tv på gratis da.. Både tv3, nrk, tv6, mange utenlandske sider som har omtrent alt av filmer og serier så siden du enda har internett så er du godt berget. Bare søke opp så finner du all verdens serier og filmer du vil se. Også er det jo bare å kjøpe et månedsabonnement på enten tvn eller tv2 så kan man se litt mer i et jafs.

  SvarSlett
 2. Hvis poenget er 1. spare penger og 2. få mer tid til mer fornuftige ting enn å sløve foran skjermen, så er ikke betalingsløsninger på nettsidene til kanalene veien å gå. Blir fort dyrere enn tv abonnementet hvis man må ut med 79 her og 79 der for de ulike kanalene. Og da er man jo tilbake til tv-slavelivet igjen også. TV2 sumo er jo svindyrt (eller husker jeg feil?)!

  SvarSlett
 3. HEI OG HOPP :)

  Masse god jul ønskes deg og dine, håper dere får en herlig julefeiring :)

  Klem klem

  SvarSlett
 4. Her har vi sagt opp tv lisensen og slikt også. Har smart tv så her har vi netflix, og en app som lar oss se nrk live :p Ungene vil jo se barnetv før de legger seg, og kjekt med film/serie nå og da. 79 kr i måneden er jo mye rimeligere enn flere hundre kroner! Sparer masse penger :)

  SvarSlett