Småendringer

By Kirkerotta - 01:23

For å greie å gå i null fremover, må jeg gjøre noen endringer.
Jeg skal fjerne det frivillige skattetrekket mitt på 1000 kr i mnd. Jeg skal også sjekke skatten til mannen, han ender som regel opp med å betale for mye i skatt, så mulig vi kan endre skattekortet hans og få litt mer utbetalt frem mot jul.

Håper at det kommer til å utgjøre noen kroner, for da greier vi kanskje å dekke inn den ekstra barnehage utgiften nå som minstemann begynner i barnehagen.

Jeg prøver også å skaffe meg flere oppdrag fremover, litt stille om dagen. Har et par oppdrag fremover, men kunne godt tenkt meg enda flere...
 • Share:

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Bare noen tanker akkurat til dette. Kanskje ikke så lurt å gjøre noe med skattetrekket nå siden du for første gang fikk igjen på skatten? Det er jo "deilig" å ha litt mer å rutte med i måneden, men kjedelig når restskatten kommer som en stor klump neste år og du må betale ned den igjen. Og angående det firmaet ditt, det er det jo tydeligvis ikke mange som vet om, hvorfor ikke bruke denne plattformen, altså bloggen, til å reklamere litt for det og på den måten kanskje få inn flere potensielle kunder?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kommer til å stoppe skatte trekket i august og september, og å så sette det på igjen fra oktober igjen tenkte jeg. Evt. også be om å trekkes ekstra i desember når det er halvskatt.

   Jeg ønsker fremdeles å være anonym, og ønsker ikke at firmaet mitt skal knyttes mot denne bloggen. Tror ikke det er særlig heldig.
   Men jeg gjør andre ting for å trekke potensielle kunder, så regner med at det dukker opp en del jobb. Går litt i rykk og napp, men det er helt normalt i min bransje.

   Slett
 2. Hva da mad å i hvert fall skrive hva firmaet holder på med da så kan jo folk som evnt er interessert ta kontakt med deg privat på en mailadresse som ikke er knyttet mot denne bloggen? jeg prøver bare å tenke utenfor boksen for du så jo at folk tydeligvis vil støtte deg angående hva som skjedde med adlinks. Men selvfølgelig det er helt opp til deg, jeg bare synes det er litt snodig å ikke bruke denne plattformen her litt mer, tror ikke det har noe å si for firmaet i sin helhet hvis du hadde fått noen potensielle kunder fra bloggen.

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at du ikke vil knytte firma og blogg opp mot hverandre, selv om jeg må si at det hadde vært interessant å vite hva det er du driver med! Dersom jeg trengte denne tjenesten ville jeg vurdert å bruke deg, du virker jo svært fornuftig.

  SvarSlett