Tanker rundt august/september budsjettet.

By Kirkerotta - 04:57Jeg har nå tatt en kjapp gjennomgang av budsjettet for august/september. (Fra 20. august til 20. september)
Ser at vi har 38 000 kr i utgifter, og 36 000 kr inntekter.
Så da er det 2000 kr som vi mangler og ikke får dekket med vanlige inntekter.

Jeg kommer til å prøve å få inn disse pengene på ekstra jobben min. Jeg har allerede noen planlagte jobber, så tror at august kommer til å bli en
veldig bra mnd. siden jeg nå så og si er ajour med alt av regninger som jeg har slitt med gjennom året.

Det hadde vært fantastisk om vi kunne gått i null i august/september, et år med hardt arbeid har endelig gitt resultat!

Hadde jo håpet at jeg var helt ajour tidligere i sommer når feriepengene kom, men dessverre rakk de ikke til.
Men bedre sent enn aldri!

Gleder meg til den dagen jeg går i pluss og kan få denne forbanna snøballen til å rulle

 • Share:

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Syns du har gjort en strålende jobb! Er imponert over hvilket løft du har gjort. Skjønner godt at noen skattepenger må gå til innkjøp og ikke bare til allerede foreliggende regninger. Det å kjøpe en overmadrass og påfyll til ungenes klesskap er ikke sløsing.

  Her jeg bor - i en veldig liten by i Nord-Norge - så er det facebookgrupper med selges/gis bort, samt en pass-it-on-gruppe. På førstnevnte ser jeg ofte klespakker gis bort eller selges for en billig penge. For sistnevnte er det gis-bort som gjelder. Her er det ofte noen som legger inn at de har klær i ulike størrelser som ungene har vokst fra, men som fremdeles er fine og som gis bort. Da kan de som trenger det kontakte administrator for gruppa og få disse klærne anonymt.

  Tenker dessuten at mange butikker har salg nå; riktignok en del sommerklær, men du finner nok også joggebukser, tynne gensre, t-skjorter, og dette brukes jo hele året. Da kan du få mye for pengene.

  Ønsker dere lykke til, dere har virkelig fått sving på ting!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg følger med på flere selges/gis bort grupper. Har ikke sett noe pass-it-on gruppe her i område, Har ikke sett noen pass-it on grupper, men dukker det opp noen skal jeg melde meg inn.
   Skal prøve å få arvet litt klær, har en slektning som har klær jeg kan få, men en del av det er ganske slitt fordi det er brukt av tre unger så spørs vel om jeg ikke prøver å finne noe brukt som kun er brukt av et barn.
   :)

   Slett
 2. Det har vært så utrolig inspirerende å følge med på reisen dere har tatt. Jeg har heldigvis klart meg fint igjennom livets økonomiske prøvelser. Men nå er det ut til at jeg mister store deler av inntekten min etter at jeg ble uføre... Får prøve å finne frem lyst og ork til å lage budsjett og slikt. Selv om man egentlig elsker slikt så er det ikke så lett å inse at jeg trenger det for at ting kanskje kan gå rundt :) lykke til videre! Jeg har tra på dere!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du følger med på reisen vår. Vi har kommet et stykke på vei nå, men har langt igjen.
   Kan absolutt anbefale å sette opp budsjett, test gjerne ut You Need a Budget, veldig fin måte å se hvor pengene går. Lykke til!

   Slett