Gjenbruk - besøk hos Hjelpende Hender

By Kirkerotta - 13:36

Som jeg skrev tidligere i uka, så trenger begge ungene mere klær. Jeg har tråla finn.no og Facebook marketplace, uten å finne noe som er rimelig nok.

Budsjettet og målet mitt er å fylle på med alt de trenger av hverdagsklær for 500 kr hver.

Så i dag tok vi turen til "Hjelpende Henders" bruktbutikk som ligger langs E6 ved Olavsgaard. (Hvamstubben 14, 2013 Skjetten). 
Utrolig flott butikk, rydding og fint og de hadde mye flotte klær.

Fant vintersko til guttungen, en kjempe flott boblevest, et par bukser, hansker og noen leker, og betalte 120 kr for det! Veldig fornøyd!

Og sønnen min var så glad for å få nye tøffe klær!

De har to etasjer, i 1 etg. har de litt dyrere klær med fastpris, mens i 2. etg har de ofte posesalg. Kunne fylle en bærepose for 200 kr. Men siden vi ikke hadde så mye denne gangen, ble det billigere å betale for de tingene vi skulle ha.

I 1 etg. er det mulig å gjøre kupp på merkeklær f.eks Bergans jakker, Helly Hansen osv. de hadde masse flotte vesker og masse andre fine ting.

Kommer nok til å dra tilbake dit igjen snart, hadde med meg en som var veldig utålmodig, så fikk ikke brukt nok tid der i dag. Skal man finne skattene må man bruke god tid, for de fineste tingene kan ofte gjemme seg bort litt. 


Det som også er helt nydelig er at inntektene fra salgene i bruktbutikken, går til å hjelpe andre familier og mennesker som sliter med å få endene til å møtes. 
Så man sparer miljøet ved gjenbruk, og pengene går til en god sak. Kan det bli bedre? 

 
http://www.hjelpendehender.no/

Har du lyst å hjelpe litt, så kan man også støtte Hjelpende hender på andre måter. http://www.hjelpendehender.no/stotte-oss/

Man kan f.eks gi 50 kr i mnd. til Tomt matskap, disse pengene går til å kjøpe inn varer som de deler ut hver uke til de som trenger det mest! 

   • Share:

You Might Also Like

1 kommentarer