September - tanker og mål

By Kirkerotta - 03:42

Da var høsten her igjen, og jeg tenkte jeg skulle reflektere litt og skrive litt om hva jeg forventer i september.

 • Ekstra betaling på gjeld: Jeg har planlagt å betale 2000 kr ekstra på gjeld i september. Målet mitt er å greie enda mere, men greier jeg 2000 kr så er jeg fornøyd. Alt over blir bare en ekstra bonus!
 • Tannlege: Jeg skal til kirurg å få fjernet en visdomstann. Litt usikker hvor mye det koster, men tannlegen min sendte meg til en kirurg som visst var en av de billigste på Østlandet. Angrer litt, fordi det er noen timers kjøring, og siden jeg er livredd tannleger så vil jeg gjerne ha beroligende også. Og da må jeg finne buss eller tog dit. I følge tannlegen min tok han rundt 2000 kr for fjerning av en tann, men blir vel fort 3000 kr totalt tenker jeg inkl. transport.
 • Hurra! Bursdag! Enda en barnebursdag kommer opp snart. Så da blir det ekstra utgifter til gave og bursdagsfest denne månden også.
 •  Sparing - jeg må få satt av penger til julegaver og til strøm. (Altså økende strømregning utover vinteren) Prøvde de to foregående mnd. men dette ble spist opp av andre ting.  Jeg skal greie å få det til i september!
 •  Klær - Mangler fremdeles en del klær før vinteren, så må prøve å se om jeg kan få arve, eller kjøpt noe billig til ungene.  

September blir en ok mnd. Men tror oktober blir enda bedre, for da er vi ferdig med bursdager og tannlegebesøk, og skal i utgangspunktet ikke ha noen ekstra utgifter!


 • Share:

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Sjekk om ikke Helfo dekker mye av tannkirurgien. Gjorde det den gangen jeg måtte operere ut en visdomstann. Betalte litt, men ikke full pris. Mener Helfo dekker når det må kirurgi inn i bildet, ikke bare vanlig trekking.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips! Da skal jeg sjekke opp om noe av det blir dekket!

   Slett