Litt positivt likevel

By Kirkerotta - 01:47

Oppdaget i går at mannen faktisk får en utbetaling på mandag som kommer, som jeg ikke har tatt med i budsjettet 20 august til 20 september.
Så da putter vi selvsagt disse pengene mot utgiftene som kommer, og da skal vi gå i pluss!

Av og til er det deilig å ha regnet litt feil! Disse skattepengene kom jo, sånn at vi fikk fjernet alle utgiftene som egentlig skulle vært betalt med denne utbetalingen. Så da kan jo denne utbetalingen gå mot neste mnd!

Har utrolig nok tjent 300 kr på Adsense de siste dagene! Tydeligvis mange snille folk som klikker på bloggen og reklamen her på siden! Veldig hyggelig at så mange tok oppfordringen min!
300 kr betyr kanskje ikke så mye for folk flest, men for oss betyr det mye.

I morgen skal jeg på oppdrag etter jobb, og så har jeg enda et oppdrag på lørdag. Så kjekt med litt ekstra inntekt!

Har også meldt i fra på jobben at jeg ønsker vakt-telefon. Så spent på når jeg kommer i gang med den. Veldig greit å få betalt 5000 kr + evt. overtidsbetaling for å ha bakvakt en uke.

Kanskje høsten blir ganske bra likevel?

  • Share:

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Dette høres kjempebra ut! Syns du er flink til å se mulighetene BÅDE til økt inntekt og til lavere kostnader. Tenker sånn på det du skrev om at ungene trenger klær, og har vridd hodet for om jeg kan ha noe mer liggende. Men jeg gir videre brukte klær etter mine barn nokså fort, og mine barn er mye eldre enn dine. Så kan du kanskje tenke slik at NOE av det du kjøper til din eldste (som er jente??) ikke trenger å være så fryktelig jentete, men mer kjønnsnøytralt, så kan du bruke det på minstemann (som er gutt??) etter hvert. Ser det fins både utedresser og regntøy til barn som er rødt+blått, det kan jo brukes av begge kjønn uten at noen reagerer. Hvitt og gult og grønt er vel også "nøytrale" farger.

    Tenk at du tok tak i ting for under ett år siden, og nå har du både oversikt og god kontroll! Du har gjort en flott jobb!

    SvarSlett