Brev fra Politiet

By Kirkerotta - 12:09

I dag fikk jeg en kovolutt i posten, fra Politiet. Grøss.
Kjente angsten komme, for jeg har stor resept for Politiet og vil helst ikke ha noe med dem å gjøre.

I konvolutten lå et brev med følgende overskrift: "Melding om avholdt utleggsforretning".

Jeg leste brevet, mange fine ord og jeg kom til slutt frem til at jeg slipper å tvangsselge bilen, men de tar utlegg i lønn. Puh!
Heldigvis har jeg jo snart skaffet disse pengene, så regner med at jeg får betalt dette i løpet av uka og får saken ut av verden.

Ser likevel at de har tenkt å trekke meg nesten 10 000 kr på neste lønning. Det er mye det!
Glad jeg slipper å få trekk, føles veldig godt å ha spart opp disse pengene i stede!

Jeg ringte jobben min i dag også. Snakket med hun som tar seg av lønna. Kjenner henne heldgvis godt, og sa i fra at det nok snart kommer brev fra Namsmannen, men at jeg kommer til å greie å løse saken før de trenger å trekke meg. Syns det er greit å ta saken opp med jobben i stede for å tie.
Føles egentlig lettere å snakke om dette nå som jeg har kontroll, enn når alt var bare kaos.

Åpnet meg for en venninne her en dag også. Det første hun sa var: "Dette har jeg skjønt for lenge siden. Jeg har bare ventet på at du skulle fortelle det selv".
Godt å lette litt på sløret. Jeg er lettere til sinns om dagen, og det har ikke kommen noen overraskelser i posten i det siste. (Dette brevet fra Politiet/Namsfogden var ikke noe overraskelse, har ventet på det)

Ellers går firmaet veldig bra om dagen. Kommer stadig inn nye oppdrag! Det liker jeg!
  • Share:

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Jey :)
    Godt å høre at det ser lysere ut!
    Ja tenk om du ikke hadde fått kontroll og spart opp de 10.000 de vil trekke fra lønna! Puuuh, flink du har vært som visste dette kom! Og som snakker med lønningskontoret og alt :) Mange ville aldri tatt hodet ut av sanden... jeg er fortsatt imponert!

    SvarSlett