Gratulerer med farsdagen alle fedre!

By Kirkerotta - 16:00

Straks er det morgen, og farsdag. Har ikke fått kjøpt noe til pappaen min, dessverre bor han langt unna, men jeg tenker jeg kanskje kjøper en liten ting han kan få når han kommer på besøk snart.

Pappaen i huset skal få en lite gave han også, hadde ikke budsjettert noe til gaver denne mnd., men jeg flytta litt penger i budsjettet sånn at han kan få en liten ting.

Det ser ellers bra ut med inntekter fremover. Venter inn en del fremover, men denne gangen har jeg penger på lur sånn at jeg ikke kommer i noen knipe hvis pengene blir forsinket.

Har noen planer for å skaffe enda mer jobb. Det krever litt investering fra min side, og jeg veier frem og tilbake om det er verdt det. Jeg tror jeg kan øke inntekten min ganske mye, og dekke inn investeringen. Men samtidig føler jeg at det er litt risky å skulle investere nå som økonomien er skakk-kjørt. (Men på god vei til å rettes opp i)
Det er snakk om rundt 3000 kr i mnd. for et lokale jeg kan bruke for å ta i mot kunder. Per i dag tar jeg i mot kunder hjemme, eller treffer dem på hoteller i byen. (Og nei, jeg er ikke luksusprostituert, selv om det høres sånn ut)
Har jeg egne lokaler tror jeg at jeg kan takke ja til flere oppdrag. (Jeg har sagt nei til flere oppdrag det siste året, rett og slett fordi det er upraktisk uten lokale)

Jeg trenger kun et oppdrag i mnd. for å dekke inn lokalet, noe som ikke bør by på noen problemer. Jeg er fremdeles i tenkeboksen, men ja, kan bli spennende dette hvis jeg satser...


 • Share:

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Hei, Hva er bijobben din?

  SvarSlett
 2. Jeg vil helst ikke si noe om hva jeg jobber med fordi jeg vil være mest mulig anonym, beklager dette.

  SvarSlett
 3. Jaja, det er synd da. Kanskje du kunne fått noen gode tips av oss som er innom her på veien?

  SvarSlett
 4. Jeg setter pris på at folk vil hjelpe. Men økonomien er et såpass sårt tema for meg enda, og jeg er redd for å bli gjenkjent. Kanskje jeg etterhvert kommer til å lette litt mer på sløret etterhvert som jeg kommer meg ut av gjørma, men akkurat nå føler jeg ikke for å dele alt for mye.

  SvarSlett