Sirup

By Kirkerotta - 13:12

Føles litt som sirup om dagen. Opptur i det ene minuttet, og langt nede det neste.

Jeg er utålmodig, og føler det er litt tyngre å registrere alle inntekter og utgifter i YNAB. (You Need A Budget)
Som sagt gikk det litt skeis på slutten av mnd. i forhold til matbudsjettet, og det sprakk totalt. Tør ikke fortelle en gang hvor mye vi faktisk brukte.
Mista litt av spiriten når jeg skjønte hvor ille alle disse småkjøpene var.

Men jeg får prøve å ta lærdom av det, og bare prøve å bli flinkere i ukene fremover.

Akkurat nå har jeg ikke så mye å skrive om heller. Mannen fikk betalt i dag, så skal sørge for at noen flere regninger blir betalt i morgen.

Håper jeg får tilbake litt av gutsen min i morgen.

 • Share:

You Might Also Like

5 kommentarer

 1. Skjønner altfor godt at motivasjonen er vanskelig og holde, det vil alltid komme en nedtur eller to, noe annet vil være rart. Men det viktige da blir å holde fokus fremover og stramme inn igjen, da vet jeg at dere klarer dette fint. Dere har jo vist at dere kan om dere vil! Selvom det er utrolig kjipt og leve etter et stramt budsjett, så tenk på det dere faktisk har, tak over hode, barn og hverandre (og forhåpentlig mat på bordet,kjøpt på tilbud og store kvanta hehe).Det har hjulpet meg når jeg føler vi har dårlig råd og ikke har mulighet til å kjøpe og eie alt vi har lyst på, høres litt banalt ut men hjelper faktisk;-) Stå på, heier på dere!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. Ja, jeg har jo hatt en lang opptur nå, og skulle bare mangle at det kom litt motgang.
   Men jeg skal fortsette denne kampen videre. Har overvunnet kampen mot postkassen og uåpnede konvolutter. Nå skal jeg kjempe videre og bli kvitt gjeld.
   Takk for at du heier på oss!

   Slett
 2. Hei, jeg er for så vidt enig med anonym over her om at den snuoperasjonen din er verdt en klapp på skuldra, men jeg kan heller ikke la vær å undre meg over at matbudsjettet ikke holder, at du kjøper bolle og brus på narvesen (ref et tidligere innlegg) og at du ikke heller tar kollektivtransport når du tydeligvis bor i byen og derfor hadde sluppet svindyr parkering som det faktisk er overalt. Er ikke dette egentlig småtingene det er enklest å gjøre noe med? Klørmegihue...

  SvarSlett
  Svar
  1. Sist jeg sjekket kostet faktisk det å ta bussen mer enn parkering, så det vil jeg jo ikke spare noe på.... Kollektivtransport er ikke gratis.

   Men ja, jeg kunne spart mer denne mnd. men det er ikke alltid at ting går helt på skinner. Når man har en travel hverdag, glemmer å lage matpakke, står midt i byen under et oppdrag og skal jobbe mange timer og er skrubbsulten, ja da blir det kanskje sånn at man tar noe raskt når man løper rundt i byen.

   Og ja matbudsjettet sprakk. Dårlig planlegging fra min side, som gjorde at ting kom ut av kontroll.
   Jeg lærer av sånne feil, og tar lærdommen med meg videre.

   Har aldri sagt at jeg er perfekt, og har aldri påstått at jeg skal leve uten noen form for utskeielser.
   Jeg prøver å endre livsstil, men slike endringer tar tid. Jeg har akkurat startet med budsjettering, og jeg regner med at det kommer til å bli mange endringer i budsjettet etterhvert som mnd. går.

   Slett
 3. Det er i motbakke det går oppover! Er ingen enkel vei til toppen, og her er vi på den veien selv. Det vil være en humpete vei, men det vil være verdt det! Masse lykke til videre, stå på! :)

  SvarSlett