Innbetaling på Namsmannen saken

By Kirkerotta - 00:53

I dag har det gått 7000 kr til Lindorff i Namsmannen saken. Så nå gjenstår bare 2500 kr.
Regner med å ha dette innbetalt i løpet av uka, men tenkte at det var greit å betale inn det jeg allerede hadde spart opp for å få det ut av verden.

Deilig å vite at beløpet er betydelig redusert og snart ute av verden! Skal bli godt å få den unna, og begynne å se fremover. Hvis jeg er like flink fremover kan jeg sikkert betale ned et par små kreditorer til før jul!
Kunne godt tenkt meg å kvitte meg med en Ellos konto som jeg har hatt i evigheter, og som har en horrible rente!

Når det gjelder lokalene jeg så på i forbindelse med firmaet mitt så har jeg slått det fra meg. Det ble litt for dyrt, og jeg vil ikke ta noen sjanser når det gjelder økonomien akkurat nå.
Så da får vi heller komme tilbake til det på et senere tidspunkt, når vi har råd til å legge litt mer i leien.
Akkurat nå har vi ikke noe særlig spillerom.
Jeg vet jeg kan tjene mer hvis jeg har lokalene, men jeg får heller sette meg som mål å ha lokaler i løpet av 2014.  • Share:

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Jeg har begynt å følge bloggen din, og syns du er så flink til å holde fokus på målet ditt. Samtidig ser jeg at mestringsfølelsen din blomstrer når du klarer å betale ned ekstra. Liker. Selv er jeg i en litt heldigere situasjon hvor jeg "bare" har huslån, men hvor jeg i høst har bestemt meg for å spare for harde livet for å først få en solid buffer. Deretter blir neste target å betale ned som en gærning på boliglånet. Du inspirerer meg, stå på! :-D

    SvarSlett